30 Aralık 2012 Pazar

Andrés Iniesta: Barcelona da kupa kazanmayı değil oynamayı seviyorum



Kendini; mutlu, güçlü ve hızlı hisseden Iniesta, Ballon d'Or finalisti olduğu için gururlu olduğunu söylüyor.

Andrés Iniesta FC Barcelona da oynadığı için mutlu olduğunu ifade ediyor.Ayrıca kupa kazanmanın değil oynamanın mutluluk verdiğini ekleyen Iniesta, Katalan radyosu olan RAC 1 ile yaptığı röportajda, tek dileğinin saha çıkmak  ve mutlu bir şekilde geri dönmek.. Kendini mutlu, güçlü ve hızlı hissettiğini. Ayrıca  Ballon d'Or finalistlerinden olmasının kendisini motive ettiğini söyledi.Ayrıca "Burada olduğuma göre kazanma şansım var, kimseye bu ödül için yalvarmadım. Kendi çabalarım ile buraya çıktım ve bundan gurur duyuyorum." dedi.


La Liga daha bitmedi

La Liga dönecek olursak, Iniesta sezon sonunun daha gelmediğini belirterek; " Eğer her maçı kazanacağımız inanırsak, tabi ki bu olur. Ocak ayından itibaren her maçımıza final havası gibi çıkacağız. Çünkü;  sezonun şu anına göre hayal bile edilemez pozisyondayız. Bunun elimizden kaçmasına izin vermeyiz." dedi. 

Lider Tito

Andrés ayrıca Tito Vilanova hakkında "O bizim koçumuz, liderimiz ve bizimde onun dediklerini yapma konusunda sorumluluklarımız var. Hastalığı hepimize şok oldu ancak bütün takım olarak  sağlıklı bir şekilde geri döneceğine eminiz.Ayrıca Iniesta konuşmasında "Tito'yu bu zor zamanında yalnız bırakmadık  ve bu bize uğruna savaştığımız bir amaç verdi." dedi.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder