30 Aralık 2012 Pazar

Real Madrid'in Bale Atağı



Barcelona'nın da ilgilenildiği düşünülen Tottenham'ın sol kanat oyuncusu Gareth Bale için Real Madrid  transfer etmek için harekete başladı.

Messi'nin 91 golunün ayrıntıları




2012-2013 yılında Messi'nin yılı oldu. Oynadığı tüm maçlarda toplam 91 gol attı. Resimde attığı gollerin hangi takımlara olduğu, hangi kupalarda olduğu ve Barcelona'nın hanig oyuncularının bu gollere asist yapan oyuncuları görebilirsin.

Evra: Emekli olduğum zaman dinlenirim

On gün içersin de dördüncü maçına çıkacak olan Manchester United' ın savunma oyuncusu Patrice Evra, "Emekli olduğum zaman dinlenirim." 


Sergio Ramos La Liga da en çok şut çeken defans oyuncusu


Sergio Ramos savunmada olduğu kadar da atak kısmında da bu sezonun ilk yarısında kaleye 28 şut çekerek Godin ve Miranda'nın önünde en çok şut çeken defans oyuncusu oldu.

Andrés Iniesta: Barcelona da kupa kazanmayı değil oynamayı seviyorum



Kendini; mutlu, güçlü ve hızlı hisseden Iniesta, Ballon d'Or finalisti olduğu için gururlu olduğunu söylüyor.

Andrés Iniesta FC Barcelona da oynadığı için mutlu olduğunu ifade ediyor.Ayrıca kupa kazanmanın değil oynamanın mutluluk verdiğini ekleyen Iniesta, Katalan radyosu olan RAC 1 ile yaptığı röportajda, tek dileğinin saha çıkmak  ve mutlu bir şekilde geri dönmek.. Kendini mutlu, güçlü ve hızlı hissettiğini. Ayrıca  Ballon d'Or finalistlerinden olmasının kendisini motive ettiğini söyledi.Ayrıca "Burada olduğuma göre kazanma şansım var, kimseye bu ödül için yalvarmadım. Kendi çabalarım ile buraya çıktım ve bundan gurur duyuyorum." dedi.