7 Ocak 2013 Pazartesi

La Liga da son durum



Barcelona kolay kazanırken, Real Madrid ise kendi evinde zorlandı. İkinci Atletico Madrid ise son dakiklar da yediği gol ile bir puana razı oldu.


Real Madrid ikinci dakika da Benzama ile 1-0 öne geçti. Ardından Xabi Prieto durumu 1-1'e getirdi. Mesut'un ortasında  Khedira Real Madrid'i tekrar öne geçirdi. Daha sonra Xabi Prieto ikinci golu ile durumu 2-2'ye getirdi. İkinci yarıda ise 60. dakikaya kadar Real oyuna ağırlığını koyamadı. Ancak 60. dakikadan sonra Portekizli yıldızın attığı iki gol ile maçı 4-2 kazanan Real Madrid oldu. Yedek kalmasına tepki gösteren Ilker Casillas kırmızı kart gören kaleci Adan'ın yerine kaleye geçerken kaptanlık pazu bantını kabul etmeyerek Jose Mourinho'ya tepki gösterdi.


Lider Barcelona'nın ise işi çok kolaydı. Maçta mücadele etmek yerine belkide edemedikleri için savunmaya çekilen Espanyol takımı topu Barça'ya verince ilk 30 dakikda 4-0 geriye düştü. Daha sonra oyunu soğutan Barcelona; maçı antrenman havasına çevirdi. Pedro'nun 2 gol attığı maçta ilk golu Xavi ve diğer golü ise Messi attı.

Liderin peşinde devam eden Atletico Madrid ise Mallorca maçında puan kaybetti. Falco'nun golü ile maçın son dakiklarına 1-0 önde girdi ancak 87. dakika da Garcia Martinez'in  golü ile bir puana razı oldu ve Barcelona'nın 11 puan gerisine düştü.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder